Együttműködési megállapodás a Zumm Aikido Egyesülettel

2016. június 25-én egyesületünk elnöke együttműködési megállapodást írt alá at Óbarokon is tacsoporttal rendelkező Zumm Aikido Egyesület elnökével. A megállapodás szövegét az alábbiakban közöljük.

A megállapodás célja

A Felek jelen megállapodással azt kívánják elérni, hogy minél nagyobb mértékben és színvonalasabb módon, egyre több ember számára kínáljanak sportrendezvényeket, programokat, szép, tiszta környezetben. A megállapodás célja és sikerének kulcsa a fenti programhoz önkéntesen csatlakozó partnerintézményekkel történő folyamatos és hosszú távú együttműködés, mely biztosítja a Óbarok és az idelátogatók igényeinek minél magasabb színvonalú kiszolgálását.

Az Egyesületek közvetlenül és gyorsan képesek reagálni az új igényekre, kezdeményezőként lépnek fel, társadalmi akciókat szerveznek.

A megállapodás tárgya

  • A Felek saját eszközeikkel hozzájárulnak Óbarok község sport és kulturális életének felpezsdítéséhez.
  • A felek kölcsönösen promotálják egymás tevékenységét, rendezvényeit.
  • A Zumm Aikido Egyesület tagjainak részvételével segítséget nyújt az Óbarokért Egyesület számára a helyi sportrendezvények lebonyolításához.
  • Az Óbarokért Egyesület az általa szervezett rendezvényeken megjelenési lehetőséget nyújt a Zumm Aikido Egyesület számára.